Sleutel met afstandsbediening

Je bent een auto sleutel kwijt, of wil voor je zoon of dochter die ook net een rijbewijs heeft een extra sleutel. Uiteraard wil je een sleutel met dezelfde functionaliteit als de originele sleutel. Dus met afstandsbediening en ook met dezelfde look en feel als de originele sleutel.

Voor de meeste auto’s kunnen wij een sleutel gelijk aan origineel leveren, slijpen en inleren (programmeren) in de auto. De sleutel slijpen wij aan de hand van de originele code of afgelezen code als dit gaat. Lukt dit niet dan maken we een perfecte kopie. De startblokkering en afstand bediening worden bij de veel moderne auto’s in een keer geprogrammeerd aan de auto. Daarom moet bij deze optie altijd alle nog werkende sleutels tijdens het programmeren aanwezig zijn. Om misbruik van apparatuur als de onze te voorkomen zitten op div functies wachttijden ingebouwd dus houd rekening met een programeer duur van makkelijk een half uur en langer.

wij maken indien leverbaar altijd gebruik van hoogwaardige producten van de merken Silca en Keyline . Deze kosten in de regel €175,- all inn

wij kunnen ook originele sleutels programmeren en kunnen voor enkele modellen een budget oplossing aan bieden. prijzen op aanvraag.